X Festival de Bandes

El passat 23 de juliol, es va cel·lebrar a la plaça Major de Sella el X Festival de Bandes.

Enguany, vam comptar amb la col·laboració del Centre Musical Puig Campana de Finestrat, a qui des d’ací volem agrair la seua col·laboració.

Centre Musical Puig Campana
Foto: Antonio Pérez

U.M. L’Aurora
Foto: Antonio Pérez

 Esperem que gojareu, tant, com ho vam fer nosaltres dels concert. Enhorabona a tots els músics per el gran treball.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oLHujOCcPTI[/youtube]

Benny Goodman

Benjamin David Goodman (1909-1986), conegut com Benny Goodman, va ser un clarinetista i director de l’orquestra dels Estats Units, de jazz.

Conegut com el rei del swing, es junt amb Glenn Miller i Count Basie, el representant més popular d’aquest estil jazzístic, iniciador de l’anomenada era del swing. Una de les seues cançons més famoses, es “Sing, sing, sing (with a swing)”, es va emplenar en múltiples bandes sonores, obres de teatre i musicals.

En memoria Benny Goodman, hui estrenem, al nostre festival de bandes, Benny Goodman Memories, que a més, ja vos podem anticipar, de la mà de la Unió Musical L’Aurora:

Fi de curs 2011/12

El 1 de juliol de 2012 a les 18:00h, els alumnes de l’escola de música de la Unió Musical L’Aurora i el seus professors han participat al fi de curs 2011/2012.

Com es ja tradicional en els últims anys, els alumnes han fet les seues audicions, acompanyats pels professors i davant l’atenta mirada de pares i familiars.

Abans de l’acte oficial, es va agrair la dedicació dels mestres, així com la constància dels alumnes i els seus pares, que han optat per formar els seus fills, en uns valors musicals, on la convivència i la dedicació va més enllà del simple aprenentatge.

 


Vos deixem el video dels mes jovenets de la classe:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=keCwdkm2pgU[/youtube]

 

Enhorabona per haver-ho fet tant bé i haver-vos esforçat tant durant el curs. Bones vacances!!!!