Santa Cecília 2013

Escola músicaSi el día 23 de novembre, va ser el torn de la Rondalla de Sella, el dissabte 30, serà la Unió Musical L’Aurora qui cel·lebrarà la festa en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília.

Començarem a les 18.30h amb la tradicional cercavila d’arreplegada de nous músics que entraran a formar part de la banda. Enguany contem amb una bona cantera i seran, Alfredo, Jaime, Sergio, Mila i Aura qui s’incorporen a la banda.

A les 20h aproximadament, arribarem amb la nostra patrona, a l’esglesia de Sella, on la banda i el cor li oferirem un concert, en el seu honor.

Interpretacions com la de la muixeranga, entre d’altres, en la que tocarà la banda i cantarà el cor, conjuntament, de segur que ens emocionen a tots.

A més a més, durant el concert, contarem amb alguna sorpresa, musicalment parlant i com sempre entregarem el premi al músic de l’any i la distinció a aquells que han complit els 25 anys en la banda.

Tot això, dissabte 30 a les 20h, en l’esglesia de Sella.

Vos esperem!

El tancament de RTVV afectarà a la visibilitat i difusió de les bandes de música valencianes

rtvv-cierre--647x320Els membres de la Unió Musical l’Aurora de Sella volem manifestar el nostre malestar per l’imminent tancament de la Ràdio-Televisió Valenciana pública. Des d’ací volem agrair a RTVV el seu treball per donar a conéixer la labor de les bandes de música valencianes, així com també els nostres pobles a través de programes com ara “Una música, un poble”. Donem tot el nostre suport als seus treballadors i insistim en la importància de la existència d’un ens comunicatiu públic valencià que faça visible la nostra cultura.

Elecció de la Nova Junta Directiva

Hui 3 de novembre de 2013, en assamblea extraordinaria, la Unió Musical L’Aurora de Sella, ha triat nova Junta Directiva, després de la dimissió de la passada junta, el 20 d’octubre de 2013.

A l’assamblea, hem arribat amb només una única candidatura, elegida per consens i que pretén seguir una línea continuista amb la gestió començada per l’anterior directiva, treballant per la banda, pels músics, pels socis i per extensió, per tot el poble de Sella.

La nova junta, no vol deixar de fer referència i agraïr l’excel·lent gestió i dedicació de la Junta anterior, especialment a la seua presidenta, Amparo Alemany, qui a més de la gran tasca realitzada, ha sabut transmetre en un temps rècord els nostres valors, tant a institucions, com a músics,  socis i col·laboradors.

La nova Junta Directiva está formada per:

President: José Antonio Blanes Garcia

Resta de la candidatura:
Laia Más Climent
Amparo Cerdà Giner
Jaume Tomàs Garcia Buades
José Vte. Soler Ramos
Dani Pérez Ortíz
Pablo Garcia Català
Sergi Soler Balaguer
Joan Vicent Más Pérez