Participació al III cicle “LAS BANDAS DE LA PROVINCIA DE ALICANTE EN EL ADDA”

Una vegada més, fem història!GENERICO - III CICLO DE BANDAS

La Unió Musical L’Aurora de Sella ha estat sel·leccionada per a participar al III Cicle de “Las Bandas de la provincia de Alicante en el ADDA“. L’actuació, de la banda i el seu cor, està prevista per al proper diumenge 25 de gener a les 12:00h a la Sala Simfònica de l’Auditori.

addaEl nou auditori de la Diputació Provincial d’Alacant, o ADDA, està situat al centre de la capital alacantina i amb 228.000 metres quadrats i amb un aforament de més de 5.000 persones, està dissenyat especialment per a albergar els principals esdeveniments, tant musicals, com artístics de la província d’Alacant.

 Per a tots aquells que ens vulguen acompanyar a este esdeveniment, l’Ajuntament de Sella facilitarà el transport amb autobús fins l’auditori (previ a reserva a l’Ajuntament), les entrades es facilitaran pels membres de la Directiva de la pròpia Unió Musical.

Des la Unió Musical L’Aurora, volem compartir el nostre entusiasme amb tots vosaltres i vos convidem a acompanyar-nos a Alacant, el proper 25 de gener.

Vos esperem!!

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »