De banda a banda!

Fa unes setmanes Laia Mas Climent va estar al programa de radio, De banda a banda amb altres companys periodistes i músics d’ À Punt .

A partir del minut 29 parlen de la Unió Musical l’Aurora de Sella, i de Miquel Morales Climent músic, compositor i director.

Gràcies!

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/de-banda-a-banda/07-07-2019-de-banda-a-banda-?fbclid=IwAR2Wnmi4jbE7QZ6g-UNAnR5hLy5zLX3lMv1vmZvlv36OnWDyhguCAdFooA4

Moros i Cristians San Blas

Arribat el mes de juliol comencem amb els Moros i Cristians de San Blas i, com tots els anys tenim el plaer d’acompanyar a la Filà Hospitalarios i així plenar de música els carrers amb les marxes Invictus i Apocalipto, en les quals ens trobe3 anys després de la seva estrena i amb la mateixa passió que el primer dia  . Ací us deixem unes imatges, al nostre  Facebook podreu veure la interpretació de la peça  en directe.

Tabarca 2019

Aquest any, la nostra banda a tingut el plaer de tornar a participar i amenitzar les festes de l’Illa de Tabarca. La primera visita va tenir lloc l’última setmana de juny per així acompanyar a les majorales en les festes de San Pere i, aquest darrer cap de setmana ha tingut lloc la segona estància de la banda a l’illa per amenitzar les festes del Carmen. Han estat dies de diversió, festa i convivència, disfrutant tots del que més ens agrada, la música. Esperem repetir l’any que ve; moltes gràcies i fins la pròxima!

II Curs de Direcció per a banda.

El darrer dijous vam posar fi al II Curs de Direcció amb el mestre José Alberto Pina. Va estar una setmana de molt treball per part dels alumnes i mestre del curs com de la banda, pel fet que cadascuna de les nits s’hi posava en pràctica allò que havien treballat els alumnes amb el transcurs de les classes.

La nit del concert, fou una nit plena de satisfacció i emoció, en la qual ens adonem compte que cada vegada creixem més no com a banda, sinó com una família que comparteix el mateix sentiment per la música.

Ha estat un plaer treballar amb vosaltres. Gràcies!

II Curs de Direcció per a banda

Ens trobem a meitat del curs i arriba l’hora d’anunciar la informació del concert amb el qual finalitzarà el Curs de Direcció.

El dijous 4 de juliol a les 22.30h, t’esperem al concert de clausura del II Curs de Direcció per a Banda de Música, a la Plaça Major. El Concert, està patrocinat per la Diputació provincial, dins la XXIV Campanya de Música als Pobles.


foto de Unió Musical l'Aurora de Sella.