XI Programa de concerts i intercanvis musicals 2014

XI intercanvisEl cap de setamana de 20 i 21 de setembre ha estat un cap de setmana musical per a la nostra banda. Ha tingut lloc el intercanvi musical, a realitzar dins del XI programa de concerts d’intercanvis musicals de Federació de societats musicals de la Comunitat Valenciana.

 

Enguany, hem contat amb la participació de la banda Juvenil de la Societat Musical L’Ateneu de La Vila Joiosa i dissabte 20, a la vesprada, les dues bandes vam actuar al auditori de la Llar del Pensionista de La Vila Joiosa, dins del concert “d’anada”, La Unió Musical L’Aurora, acompanyada del grup Sedans, va encisar a un auditori, amb un cartell de complet.

ateneu_la_vila
Fotos: Antonio Pérez

El concert “de tornada”, va ser a l’església de Sella, el diumenge 21 de matí, on la banda juvenil de L’Ateneu a la primera part i La Unió Musical L’Aurora i el cor a la segona part, van culminar amb l’intercanvi musical.

A Sella, a la primera part del concert, va ser la Banda Juvenil de la Societat Musical L’Ateneu de La Vila Joiosa, baix la direcció de José Ignacio Baeza Blasco qui ens va interpretar les següents peces:

– Concert d’amore ————— de Jacob de Haan
– John Williams in Concert —– de John Williams
– Paradise ————————- d’Óscar Navarro
– Ross Roy ———————— de Jacon de Haan

La segona part, va contar amb l’actuació de la Unió Musical L’Aurora de Sella, baix la direcció de Miquel Morales Climent a la banda i David Más Català, al cor. Ens van interpretar:

– Andrés Contrabandista — d’Oscar Navarro
– Hispania ——————– d’Oscar Navarro
– Celtic Child —————– de Bert Appermont
– Santiago Capitán ———- de Saül Gómez Soler

Com sempre, des de la Junta directiva, agraïm la participació a ambdues bandes, als músics, als directius, als seus directors i a tots els col·laboradors, que han fet possible estos concerts.

Author Image
comunicacio

3 thoughts on “XI Programa de concerts i intercanvis musicals 2014

Comments are closed.

Cambiar idioma »