Activitats de la societat

La Societat Unió Musical l’Aurora de Sella realitza diferents activitats musicals al llarg de l’any a la nostra localitat.

Dintre del calendari festiu de la localitat la banda amenitza les diferents festes que es realitzen al municipi durant l’any com son la processó del Divendres Sant, la cercavila que dona inici a les Festes Patronals i la processó de les festes patronals, la Romeria de Santa Bàrbara i la processó de la Puríssima i Santa Teresa.

En quant a activitats pròpies de la Unió Musical cal destacar el Festival de Bandes de Sella, que se celebra en juliol, i que per al 2010 arriba a la IX edició, consolidant-se com una de les màximes cites musicals a la nostra localitat. La celebració de Santa Cecília, amb cercavila i concert, i els diferents concerts anuals, de Nadal, en la Setmana Cultural, audicions de fi de curs, etc…

banda@umlaurora.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *