Santa Cecilia 2009

Ahir 21 de novembre, varem celebrar el dia de la nostra patrona i… clar està que en una nit així no podía faltar la música i tocar, vam tocar. A les 19:30h, concert en honor a Santa Cecília a l’Esglesia de Sella. Tant la banda com el seu cor, ens van deixar bocabadats amb el programa que van preparar.

De Santa Cecilia 2009

Fins i tot vam fer esclatar en algún moment del concert un fort aplaudiment del nostre director, Miquel Mas. Com no podía ser d’altra manera, ens va eixir fantàstic. Enhorabona a tots!!

Com tots els anys, després del concert, ens en vam anar tots a sopar i la festa va continuar fins a altes hores de la matinada.

Vos deixem un altre vídeo del concert:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=smIcWmB-zmU]

L’Any que ve, mes!!!

Benvinguda

Tota història te un començament,

La nostra història va començar fa molts anys, quant un grup de ciutadans de Sella, es va unir per crear l’anomenada Unió Musical L’Aurora (veure historial), poseteriorment va ser el cor el que es va afegir i cada dia que passa, va consolidant-se poc a poc.

Ara, els que formem part d’este projecte ens unim de nou per ampliar-lo un poquet més. Este ampliació s’anomena així: http://www.umlaurora.org

Quin millor moment per ampliar-lo que el día de Santa Cecilia 2009. I l’inaugurem de la millor forma que sabem.

Música, mestre!!!

http://www.youtube.com/get_player