Assemblea general ordinaria 2020


UNIÓ MUSICAL L’AURORA DE SELLA

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Dia: 12 de decembre de 2020

Hora: 16:00h. 1a Convocatòria

16:30h. 2a Convocatòria

Lloc: Online – No presencial

Donada la situació actual de crisi sanitària causada per el COVID-19, així com les restriccions actuals sobre reunions, realitzarem l’assemblea de forma telemàtica.

¿Com accedir?

  • A través d’un telèfon mòbil (smartphone) o un ordinador personal (amb càmera web i micròfon) a través de l’enllaç: http://assemblea2020.umlaurora.org (activarem la sala de reunions online a les 16h del 12 de desembre)
    • La adreça anterior enllaçarà directament a la sala de reunions que hem creat en la plataforma Jitsi Meet.
    • No es necessari descarregar cap software (ni app) per a accedir, sempre i quant el navegador del vostre telèfon estiga actualitzat i permeteu l’accés a càmera i micròfon.

  • A través de un telèfon fix o mòbil (cridada telefònica) cridant al número de telèfon: 93 220 54 09 i introduint l’identificador 1807 3905 11#, podreu participar en la reunió telefònicament, si no disposeu de telèfon amb connexió 3G o 4G.

La directiva de la Unió Musical supervisarà l’accés dels assistents i es reserva el dret a expulsar de la reunió aquells assistents que no accedeixen suficientment identificats o aquells assistents que no consten en el registre de socis. Com en qualsevol assemblea presencial, serà necessari identificar als socis assistents, per lo que preguem que per a facilitar la nostra tasca, al accedir a la reunió introduïu el vostre nom.

Ordre del dia

– Lectura i aprovació de l’acta anterior

– Presentació de comptes

– Presentació i aprovació del pressupost per a l’any 2021

– Memòria d’activitats de l’any 2020

– Assumptes d’interés

– Precs i preguntes

Sella, a 27 de novembre de 2020

 

El president

 

Author Image
webmaster
Cambiar idioma »