El nostre director

MIQUEL MORALES CLIMENT

Inicia els seus estudis musicals als 7 anys d’edat de la mà de Miquel Àngel Mas Pérez en l’escola de música de Sella, cursant el grau elemental de clarinet per “lliure” en el conservatori Oscar Esplá d’Alacant amb 12 anys.

El grau mitjà l’obté en el conservatori Pérez Barceló de Benidorm, amb els mestres Pedro Salinas, Joan Antoni Espinosa i Jose Miguel Moya, on també es matricula i fa tres cursos de violí.

Amb 18 anys participa com a alumne actiu en cursos de direcció de banda i orquestra amb els mestres Francesc Cabrelles i Espinosa, en els quals dirigeix la banda de Mutxamel i resulta ser l’assistent més jove.

També participa en repetides ocasions en el Curso Internacional de Benidorm amb els mestres Yehuda Jilah i Pedro Iturralde, en la categoria de clarinet i jazz respectivament.

A més, aprén a tocar els saxos, la dolçaina, el piano i el baix elèctric de manera autodidacta.

L’any 2003 es matricula en el Taller de Músics de Barcelona, on cursa les assignatures d’ Harmonia moderna, amb Vicenç Martin, Llenguatge Musical, amb Joan Chamorro, Combo Jazz, amb Marti Ventura i Ion Robles i Combo latin, amb Vicenç Martin, fins 2005, obtenint sempre altes qualificacions i treballant durant aquest temps per a la companyia Alexia en l’espectacle “Pequeña historia del Jazz”, portat a escoles de tota Espanya.

Dirigeix la Banda juvenil de Sella durant els anys 2002, 2003, 2006, 2007 i 2010 realitzant diversos concerts com el de la Trobada de bandes de Finestrat.

Alhora, al llarg d’aquests mateixos anys, exerceix de professor de llenguatge musical i Vent-Fusta en l’escola de música de Sella i en l’escola Virginia Blanch de Barcelona.

Com a compositor és el creador dels espectacles Paraules i Música, Moriscos a Sella?, i Homenatge a Miguel Hernández, representats pel col·lectiu CAS (Col·lectiu d’Artistes de Sella).

És membre fundador dels grups de música moderna Sejazz, Gatxull i Komfusió. Amb aquest darrer enregistra el seu primer treball discogràfic en els estudis MésdeMil, en novembre de 2011.

Per últim, es fa carrec de la Unió Musical l’Aurora de Sella a l’Agost del 2011 la que dirigeix fins a dia de huí.

 miquel.morales@umlaurora.org

Cambiar idioma »