Tornem!

Tornem!

Els últims mesos han sigut difícils. Des de l’estiu fins ara, a la banda de Sella ens hem vist obligats a reduir la nosatra activitat, donada la situació d’emergència sanitària que estem vivint. Malgrat tot, a l’estiu vam reprendre els assajos a la fresca i vam fer un concert, i a la tardor hem pogut celebrar Santa Cecília i donar la benvinguda als nous músics que segueixen fent créixer la gran família de la Unió Musical l’Aurora de Sella, a més de participar en algunes festivitats locals com la de Santa Bàrbara o les festes de Benidorm. Recentment hem tornat al omplir de música els carrers de Sant Blas (Alacant), barri on toquem des de fa més de vint anys. La setmana que ve, per fi, tornarem a reprendre els assajos, i tant de bo aquesta siga ja la definitiva. I és que tenim més ganes que mai de tornar a fer sonar els nostres instruments conjuntament i sota la batuta d’en Miquel Morales Climent qui, per cert, ja ha complit 10 anys com a director de la banda de Sella!

Vos deixem unes imatges de les actuacions d’aquests mesos, amb ganes de poder fer-vos-en arribar moltes més pròximament. Estigueu atents i atentes que prompte vos anunciarem alguns dels projectes que farem enguany.

TORNEM!

 

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »