VI CURS DE DIRECCIÓ DE BANDA UNIÓ MUSICAL L’AURORA DE SELLA 2024

VI CURS DE DIRECCIÓ DE BANDA UNIÓ MUSICAL L’AURORA DE SELLA 2024

Amb els mestres Pablo Marqués, José V. Algado i Carlos Garcés.

La Unió Musical l’Aurora de Sella organitza el VI Curs de Direcció per a Banda amb la intenció de passar uns dies formatius d’alta exigència i donar la oportunitat a directors en formació d’ampliar horitzons musicals en les seves carreres. El curs, que enguany arriba a la seua sisena edició, tindrà lloc a Sella, de l’1 al 5 de juliol de 2024. Podeu inscriure-vos al curs ací. 

 

En aquesta 6a edició comptarem de nou amb la figura de Pablo Marqués Mestre, Professor de Direcció al Conservatori Superior de Música de Castilla la Mancha i, des de l’últim anys, professor de Direcció de Banda Simfònica del Berklee College of Music de València. També repetirà el mestre José Vicente Algado, qui l’any passat va guanyar amb la Societat Unió Musical de Polop i la Verge de la Pau d’Agost els premis de tercera i segona categoria del Certamen Internacional de Bandes de Música de Valènci, i va rebre el premi al millor director del certamen. A més, enguany participarà també el mestre Carlos Garcés, director de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, amb qui va guanyar l’any passat els tres certamens que existeixen en categoria Especial: Certamen Internacional Villa d’Altea, el de la Diputació de València i el Certamen Internacional de Bandes de Música de València.

Un any més,  l’alumnat del curs podrà fer pràctiques amb grups de cambra, en aquest cas un nonet i un quintat de vent, durant dues vesprades. 

El repertori que es treballarà  amb la banda i que es facilitarà  des de l’organització serà  el següent:

  • Soñad el Mar, de Manuel Morales
  • Merlín, de Miquel Morales
  • An Original Suite, de Gordon Jacob
  • Fermança, d’Antoni M. March
  • Alma de dios, de J. Serrano
  • A little concert suite, d’Alfred Reed

L’octet de vent treballarà Serenade, Op.14, de Rontgen Julius, i el quintet de vent El Baile de Luis Alonso (Gerónimo Giménez) i Second Suite in F (G. Holst).

El curs comptarà  amb un màxim de dotze (12) alumnes actius i fins a deu (10) oients. És molt recomanable que els alumnes porten els seus instruments per a les pràctiques amb ensemble. Les places són assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

El preu total del curs serà  de 250€  per als alumnes ACTIUS i 80€ per als OIENTS. Per a la reserva de plaça, a qualsevol de les 2 modalitats s’hauran d’abonar 80€ a la inscripció que en cap cas seran retornables. L’alumnat abonarà la resta abans de l’inici del curs. 

Des de l’organització del curs facilitem la recerca d’allotjament al poble. Un cop matriculats, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 699313721 o enviar un correu a miquelmoralesmusic@gmail.com, per a sol·licitar aquest servei. Per a qualsevol consulta adicional sobre el curs: miquelmoralesmusic@gmail.com

Cambiar idioma »