Magallanes

En breu podreu escoltar de la ma de L’Unió Musical L’Aurora, l’obra MAGALLANES, creada per a commemorar el 125 Aniversari de la Fundació de la Municipal de Sanlúcar de Barrameda pel compositor valencià Ferrer Ferran.

Fernando de Magallanes, també conegut com Hernando de Magallanes (Sabrosa, Regió Nord de Portugal, primavera de 1480 – Mactan, Filipines, 27 d’abril de 1521) (en portuguès Fernão de Magalhães), va ser un navegant portuguès.

Al servei del rei d’Espanya, va descobrir el que avui rep el nom de Estret de Magallanes, sent el primer europeu en passar des de l’Oceà Atlàntic cap a l’Oceà Pacífic, fins aleshores anomenat Mar del Sud. Va iniciar l’expedició que, capitanejada a la seva mort per Juan Sebastián Elcano, aconseguiria la primera circumnavegació de la Terra en 1522.

Si no vols esperar més, ja pots anar escalfant l’orella escoltant dos versions diferents de la composició, a falta de la nostra, clar.
Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »