La Unió Musical L’Aurora a l’ADDA

La Unió Musical L’Aurora a l’ADDA

Hui diumenge 25 de gener de 2015 la Unió Musical L’Aurora de Sella, hem participat al III Cicle de “Las bandas de la província de Alicante en el ADDA”.

Poc abans de les 11 del matí, una llarga cua es formava al voltant de l’entrada de la sala simfònica de l’auditori ADDA de la Diputació d’Alacant, poc després, més de 1.000 persones omplien l’auditori, entre veïns de Sella, coneguts i veïns d’Alacant o espectadors recurrents de l’auditori, que simplement anaven a vore la actuació del diumenge de matí.

Foto: Antonio Pérez

Moments abans de començar l’acte, molta expectació entre el públic allí present i molts nervis entre músics, cantants i balladores. Res podia fallar, i així va ser, pocs minuts després de les 12 del migdia, les primeres notes de La Festa del Músic començaven a sonar al auditori i poc a poc l’espectacle anava envaint a cadascú dels allí presents. L’expectació era alta entre tots aquells que ens havíem desplaçat de Sella, i no va defraudar, però la sorpresa va ser majúscula, ens comentaven, aquells espectadors, que sense cap vinculació amb el nostre poble, van optar per passar el matí al ADDA, no es podien imaginar que un poble tant xicotet poguera crear un espectacle tan emocionant.

Els sentiments a flor de pell, es van viure i es van transmetre emocions i els forts aplaudiments entre peça i peça i un públic en peu, al acabar l’espectacle, ho deien tot.

Foto: Antonio Pérez

Una vegada més, des de la Junta Directiva de la Unió Musical L’Aurora, només ens queda donar les gràcies a tots els que han fet possible este esdeveniment, músics, cantants, balladores, solistes, col·laboradors, director de la banda, director del cor i tots aquells que ens ajuden en eixos xicotets detalls del dia a dia, a tots ells, gràcies per les hores dedicades. A tots els nostres incondicionals (socis, simpatitzants,…) i tots els que ens heu acompanyat a Alacant, gràcies pel recolzament. Com no, també agraïm a la Diputació Provincial d’Alacant per haver-nos facilitat l’auditori i a l’Ajuntament de Sella, per facilitar el desplaçament dels veïns fins al concert.

Entre tots ho hem fet possible!!

Si vols escoltar el concert, Cabiló Ràdio, va estar allí.

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »