Assemblea extraordinària març

El passat diumenge 24 de març, La Unió Musical L’Aurora, va cel·lebrar l’assemblea extraordinària del seus socis, els punts de l’ordre del dia, eren dos:

  • La presentació de l’esborrany de les normes d’us del local.
  • L’elecció de la nova junta directiva.

En quant a la presentació de l’esborrany de les normes d’us del local, cal indicar que es va presentar l’esborrany del reglament destinat a tal fi,  elaborat un grup de treball format per socis i membres de la directiva actual. Vos deixem ací l’esborrany per a que el pugueu consultar/revisar, en una propera assemblea es tractarà l’aprovació de les normes.

Per altra banda, transmetem l’enhorabona a la nova junta directiva, que ha sorgit, encapçalada per la nova presidenta M. Amparo Alemany Climent, a la que li volem transmetre, des de l’equip de redacció del blog, els millors desitjos, de cara a la nova etapa que comença.

Jo també #tincuncompromisamblabanda

Amb el  hashtag  #tincuncompromisamblabanda volem fer un xicotet homenatge a tots els nostres socis i músics, ja que son ells, qui realment tenen un compromís amb la banda.

  • Sabies que la banda es finança, en gran mesura, per les aportacions de músics i socis?
  • Sabies que les ajudes públiques, suposen, menys de un 3% del pressupost anual de la banda i s’esperen importants retallades per a 2013?
  • Sabies que degut a la important crisi econòmica, entitats benefico-socials, ens han retallat, ja en 2012, les ajudes en un 100%?
  • Sabies que actualment els socis aporten quasi un 5% del nostre pressupost anual?

Si t’agrada la música, realment la consideres, com a part de la nostra cultura, com a eix vertebrador cultural i social al nostre poble, o si simplement, la consideres com a una bonica afició que cal mantindre i fomentar, penses com nosaltres.

Si encara no formes part de la nostra societat musical, suma’t a les més de 200 persones que ja formen part de  #tincuncompromisamblabanda i només, amb la xicoteta col·laboració, de 25€/any, estaràs ajudant-nos, a fer  Unió Musical.

Si encara vols participar més activament, posa’t en contacte directe amb nosaltres, i fes realitat, el teu #tincuncompromisamblabanda. En breu, comunicarem dates de matricula i l’obertura del nou curs escolar 2012/2013.

 

 I recorda, nosaltres també: #tenim_un_compromís_amb_la_banda