Jo també #tincuncompromisamblabanda

Jo també #tincuncompromisamblabanda

Amb el  hashtag  #tincuncompromisamblabanda volem fer un xicotet homenatge a tots els nostres socis i músics, ja que son ells, qui realment tenen un compromís amb la banda.

  • Sabies que la banda es finança, en gran mesura, per les aportacions de músics i socis?
  • Sabies que les ajudes públiques, suposen, menys de un 3% del pressupost anual de la banda i s’esperen importants retallades per a 2013?
  • Sabies que degut a la important crisi econòmica, entitats benefico-socials, ens han retallat, ja en 2012, les ajudes en un 100%?
  • Sabies que actualment els socis aporten quasi un 5% del nostre pressupost anual?

Si t’agrada la música, realment la consideres, com a part de la nostra cultura, com a eix vertebrador cultural i social al nostre poble, o si simplement, la consideres com a una bonica afició que cal mantindre i fomentar, penses com nosaltres.

Si encara no formes part de la nostra societat musical, suma’t a les més de 200 persones que ja formen part de  #tincuncompromisamblabanda i només, amb la xicoteta col·laboració, de 25€/any, estaràs ajudant-nos, a fer  Unió Musical.

Si encara vols participar més activament, posa’t en contacte directe amb nosaltres, i fes realitat, el teu #tincuncompromisamblabanda. En breu, comunicarem dates de matricula i l’obertura del nou curs escolar 2012/2013.

 

 I recorda, nosaltres també: #tenim_un_compromís_amb_la_banda

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »