Assemblea extraordinària març

El passat diumenge 24 de març, La Unió Musical L’Aurora, va cel·lebrar l’assemblea extraordinària del seus socis, els punts de l’ordre del dia, eren dos:

  • La presentació de l’esborrany de les normes d’us del local.
  • L’elecció de la nova junta directiva.

En quant a la presentació de l’esborrany de les normes d’us del local, cal indicar que es va presentar l’esborrany del reglament destinat a tal fi,  elaborat un grup de treball format per socis i membres de la directiva actual. Vos deixem ací l’esborrany per a que el pugueu consultar/revisar, en una propera assemblea es tractarà l’aprovació de les normes.

Per altra banda, transmetem l’enhorabona a la nova junta directiva, que ha sorgit, encapçalada per la nova presidenta M. Amparo Alemany Climent, a la que li volem transmetre, des de l’equip de redacció del blog, els millors desitjos, de cara a la nova etapa que comença.

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »