nova junta directiva

Com tots sabreu, el passat diumenge 24 de març  La Unió Musical L’Aurora va cel·lebrar l’Assemblea Extraordinària, a la que estaven convocats tots els socis de la nostra Banda. En esta assemblea es va elegir la nova junta directiva, de la que només es fa fer públic el nom de la seua Presidenta.

El dia 29 de març, la nova junta ens vam reunir amb l’anterior per a fer el traspàs de funcions i assignar les tasques corresponents a cadascú dels nous membres.

Des de la nova junta directiva, que ara inicia el seu camí, volem fer públic que els nostres esforços es centraran en treballar per la Banda, pels seus músics, pels socis i per extensió, pel poble de Sella. Treballarem també per obrir vies de col.laboració i diàleg en les distintes entitats i institucions municipals, comarcals, provincials i  autonòmiques. I sobretot, en sumar i recuperar músics, i en mantindre la ilusió i l’orgull de pertanyer a la Banda La Unió Musical L’Aurora de Sella, un dels pilars fonamentals del nostre poble.

Entre tots i totes ho farem possible, pel be de la Banda i del poble.

Gràcies a t@ts.

La nova Junta Directiva está formada per les següents persones:

Presidenta: Amparo Alemany

Vice-Presidenta: Laia Mas

Secretari: Vicent Soriano

Tresorer: José Ramon Gutiérrez

Vocals:

Maria Sirvent

José Antonio Blanes

Rafel Soler

Sergi García

Sergi Soler

Pablo García

 

 

 

 

 

 

 

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »