La Banda de Sella al Palau de les Arts

Estem d’enhorabona!

La nostra banda, la Unió Musical l’Aurora de Sella, ha resultat seleccionada per actuar  en el Palau de les Arts de València.

El 4 d’abril rebiem la fantàstica notícia per part de Dª. Mercedes Igualada PortalesDirectora Territorial de Governació i Justícia, que la Unió Musical L’Aurora de Sella havia estat seleccionada per actuar el 25 de maig a les 19:00 a la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts de València en el marc del 2º Cicle de les Bandes a les Arts.

Les bandes a les Arts és una projecte musical que suposa la materialització d’una vella reivindicació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana FSMCV que, des de la inauguració del Palau dels Arts, ha reclamat un lloc per al col·lectiu de Bandes en este recinte.

Compartim el nostre goig i entusiasme amb tot el poble i demés simpatitzants de la Banda i vos animem a que ens acompanyeu a València el proper dissabte 25 de maig. És una oportunitat única, perquè pensem que és un aconteciment històric per a la nostra Banda i per al poble de Sella.

Seguirem informant, en la mesura que obtinguem més detalls al respecte.

Sala Martín i Soler
Sala Martín i Soler té capacitat per 400 persones. Deu el seu nom al compositor valencià més universal de tots els temps. En ella es programa teatre, dansa i música.
El Palau de les Arts Reina Sofia
El Palau de les Arts Regna Sofia Reina Sofia és el teatre de l’òpera de València i seu de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. És obra de Santiago Calatrava i forma part del complex arquitectònic de la Ciutat de les Arts i les Ciències.
Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »