presentació de la junta a l’ajuntament

Aprofitant el dia de Sant Vicent, la Presidenta de La Banda acudeix hui a l’Ajuntament amb l’objetiu de reunir-se amb l’Alcaldessa per a informar sobre l’elecció de la nova junta directiva elegida el passat 24 de març en Assemblea Extraordinària.

Estos són els punts tractats en la reunió:

  • Logo_Banda63px-Escudo_de_Sella_(Alicante)Presentació i entrega de la carta informant sobre la Junta Directiva.

  • Intercanvi telèfons, d’adreces postals i correus electrònics per a facilitar la comunicació entre les dos entitats.

  • Informació sobre l’elecció de La Banda de Sella per a participar en el Palau de les Arts de Valencia, en el marc del 2º cicle de Les Bandes a les Arts.

  • I voluntat, per part de la Presidenta, d’enteniment i diàleg per a mantindre un bona comunicació a fi d’obtindre col.laboració mútua en benefici de les dos entitats que són  La Banda i el poble en general. L’alcaldessa ha expressat també el seu compromís per a que l’enteniment i diàleg siguen les principals vies de comunicació per a la col.laboració entre les dos entitats.

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »