Sella, seu de L’Assemblea Comarcal Ordinària FSMCV “Marina Baixa”

La seu de La Unió Musical l’Aurora de Sella va acollir el passat 10 d’abril L’Assamblea Comarcal Ordinària de la Federació de Societats Musicals  de la Marina Baixa.

Els punts tractas en l’Ordre del dia foren els següents:

  1. Lectura de la darrer Acta i aprovació de la mateixa si és procedent.
  2. Informe federal
  3. Concurs Comarcal d’Intèrprets.
  4. Precs i demandes.

IMG_2332 IMG_2331 IMG_2330

 

Ens agradaria destacar el tercer punt de l’Ordre del dia per a ajudar a la seva difusió i ampliar informació per a tots aquells joves músics i educandos que estiguen interessats en participar.

Ens referim al V CONCURS D’INTERPRETACIÓ DE JOVES MÚSICS DE LA MARINA BAIXA organitzat per a motivar als joves músics i educandos en els seus estudis, fomentar les relacions personals entre els músics de les diferents Societats Musicals de la nostra Comarca i aproximar la Federació als músics i als educandos de les Escoles de Música.

La participació estarà oberta a tots els músics i educandos de les Societats Musicals de la Marina Baixa i de les seue escoles vinculades.

Els participants podran optar per les modalitats que s’indiquen en el punt 3º de les Bases, que podràs encontrar fent click al final d’esta entrada.

Les sol·licituds hauran de fer-se arribar a la Federació Comarcal abans del dia 31 de maig de 2013 de forma presencial pels representants de cada Societat Musical.

La fase final del concurs se celebrarà el 30 de Juny de 2013 a la Casa de la Música de Callosa d’en Sarrià, a partir de la 10 hores.

Per a obtindre més informació, fes click ací V CONCURSO DE INTERPRETACIÓN MARINA BAIXA i descarrega’t les bases.

T’animes?

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »