Bon Nadal i Feliç 2014

La Unió Musical L’Aurora de Sella desitja BON NADAL i FELIÇ 2014 al poble de Sella i tots els seus simpatitzants!

L’any 2013 ha segut un gran any per a la nostra banda. Un any, on hem incorporat 6 músics nous, un any en el que hem actuat al Palau de les Arts, a València, un any en el que hem compartit junts, emocionants espectacles (com el musical que vam fer en col·laboració amb SEDANS) i importants concerts (amb l’estrena de grans obres), un any també en el que hem participat en diferents events musicals, al llarg de tota la província (intercanvis de bandes), ens hem donat a conèixer, si cap més encara, i com no, hem acompanyat qualsevol acte al nostre poble.

Com tots, l’any 2013, ha segut un any en el que orgullosament, hem portat el nom de Sella, al llarg de les nostres terres, fent el millor que sabem, MÚSICA.

Tot açò, ha segut possible gràcies a músics, cantants de cor i mestres, però com no, també gràcies als col·laboradors, arxivers, tresorers, ajustadors, directius, transportistes, personal de neteja, fotògrafs, editors i gravadors de so i vídeo, socis, a tots els que desinteressadament i per simple afició, ens heu acompanyat als actes,…  i especialment a aquells que han segut capaços de fer que tot açò funcionarà com una pinya, els nostres presidents (Sergio, Amparo i J.A. Blanes) i els directors (de banda Miquel i cor David).

A tots, i per extensió a tot el poble de Sella:

BON NADAL  I FELIÇ 2014!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4kM0ennvctM[/youtube]
Interpretació feta per el cor i la rondalla de Sella, al concert de Nadal

Concert de Santa Cecília 2013

Més de 70 persones conjuntament actuaren al concert de Santa Cecilia en Sella.

El dia de Santa Cecilia, va començar amb la banda de cercavila, arreplegant les noves incorporacions, que procedents de l’escola de música, tocaven per primera vegada a la banda.

Ja amb tots els músics a l’església i acabats els agraïments als mestres de l’escola, als músics, per la seua dedicació i als directors de la banda i cor, es va procedir, per part de familiars, a l’entrega d’instruments als 6 músics recent incorporants a la banda.

Sergio

Alfredo

Jaime

 

Aura

Mila

Tomàs

Finalitzat l’acte d’incorporació de nous músics, vam començar amb el concert, a la primera part, La Festa del Poble, la Llegenda d’Alí-Babá i Disney Fantasy ens van fer gaudir a tots. Però el moment de màxima expectació va arribar a la segona part, del concert, amb l’esperada estrena de l’obra El Tresor de L’Endeví, composada per el nostre director,  Miquel Morales i que s’estrenava a eixe mateix moment. Miquel va definir l’obra, com “un poema simfònic que ens transportava al moment de l’expulsió dels moriscos, a Sella” i la seua interpretació ens va encisar a tots.

[youtube width=”425″ height=”270″]https://www.youtube.com/watch?v=SXnC7C2BbL4[/youtube]

També a la segona part, Libertango, La Conquesta del Paradís i Muixeranga, amb la participació del cor de la Unió Musical, van completar el concert.

Durant l’acte, es va fer el reconeixement als músics que complien 25 anys en la banda, va ser la anterior presidenta de la banda, Amparo Alemany, qui va entregar estes conmemoracions a Francisco Alemany, Àngel Mas, Jaime T. García, Carles X. Munyoz i Antonio J. Sirvent. El premi del músic del any va ser per a Benjamin Alemany.

Podeu tornar a vore el concert al nostre canal Youtube i totes les fotos del dia, al nostre àlbum web.