Bon Nadal i Feliç 2014

La Unió Musical L’Aurora de Sella desitja BON NADAL i FELIÇ 2014 al poble de Sella i tots els seus simpatitzants!

L’any 2013 ha segut un gran any per a la nostra banda. Un any, on hem incorporat 6 músics nous, un any en el que hem actuat al Palau de les Arts, a València, un any en el que hem compartit junts, emocionants espectacles (com el musical que vam fer en col·laboració amb SEDANS) i importants concerts (amb l’estrena de grans obres), un any també en el que hem participat en diferents events musicals, al llarg de tota la província (intercanvis de bandes), ens hem donat a conèixer, si cap més encara, i com no, hem acompanyat qualsevol acte al nostre poble.

Com tots, l’any 2013, ha segut un any en el que orgullosament, hem portat el nom de Sella, al llarg de les nostres terres, fent el millor que sabem, MÚSICA.

Tot açò, ha segut possible gràcies a músics, cantants de cor i mestres, però com no, també gràcies als col·laboradors, arxivers, tresorers, ajustadors, directius, transportistes, personal de neteja, fotògrafs, editors i gravadors de so i vídeo, socis, a tots els que desinteressadament i per simple afició, ens heu acompanyat als actes,…  i especialment a aquells que han segut capaços de fer que tot açò funcionarà com una pinya, els nostres presidents (Sergio, Amparo i J.A. Blanes) i els directors (de banda Miquel i cor David).

A tots, i per extensió a tot el poble de Sella:

BON NADAL  I FELIÇ 2014!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4kM0ennvctM[/youtube]
Interpretació feta per el cor i la rondalla de Sella, al concert de Nadal

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »