Concert de Santa Cecília 2013

Més de 70 persones conjuntament actuaren al concert de Santa Cecilia en Sella.

El dia de Santa Cecilia, va començar amb la banda de cercavila, arreplegant les noves incorporacions, que procedents de l’escola de música, tocaven per primera vegada a la banda.

Ja amb tots els músics a l’església i acabats els agraïments als mestres de l’escola, als músics, per la seua dedicació i als directors de la banda i cor, es va procedir, per part de familiars, a l’entrega d’instruments als 6 músics recent incorporants a la banda.

Sergio

Alfredo

Jaime
 

Aura

Mila

Tomàs

Finalitzat l’acte d’incorporació de nous músics, vam començar amb el concert, a la primera part, La Festa del Poble, la Llegenda d’Alí-Babá i Disney Fantasy ens van fer gaudir a tots. Però el moment de màxima expectació va arribar a la segona part, del concert, amb l’esperada estrena de l’obra El Tresor de L’Endeví, composada per el nostre director,  Miquel Morales i que s’estrenava a eixe mateix moment. Miquel va definir l’obra, com “un poema simfònic que ens transportava al moment de l’expulsió dels moriscos, a Sella” i la seua interpretació ens va encisar a tots.

[youtube width=”425″ height=”270″]https://www.youtube.com/watch?v=SXnC7C2BbL4[/youtube]

També a la segona part, Libertango, La Conquesta del Paradís i Muixeranga, amb la participació del cor de la Unió Musical, van completar el concert.

Durant l’acte, es va fer el reconeixement als músics que complien 25 anys en la banda, va ser la anterior presidenta de la banda, Amparo Alemany, qui va entregar estes conmemoracions a Francisco Alemany, Àngel Mas, Jaime T. García, Carles X. Munyoz i Antonio J. Sirvent. El premi del músic del any va ser per a Benjamin Alemany.

Podeu tornar a vore el concert al nostre canal Youtube i totes les fotos del dia, al nostre àlbum web.

Author Image
comunicacio

3 thoughts on “Concert de Santa Cecília 2013

Comments are closed.

Cambiar idioma »