comunicat d’agraïment

COMUNICAT D’AGRAÏMENT DE LA UNIÓ MUSICAL L’AURORA DE SELLA AMB MOTIU DEL  CONCERT CELEBRAT EL PASSAT 25 DE MAIG DE 2013 EN EL MARC DEL II CICLE DE “LES BANDES A LES ARTS ” A VALÈNCIA.

El passat dissabte 25 de maig la Banda Unió Musical l’Aurora de Sella va tindre la oportunitat de participar en el II Cicle de “Les Bandes a les Arts” oferint un extraordinari concert a la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts Reina Sofia de València.

"LES BANDES A LES ARTS"La Banda La Unió Musical l’Aurora de Sella, dirigida pel seu director, Miquel Morales Climent, i constituïda per una plantilla molt motivada de músics, va interpretar el següent programa: El pas-doble “Juanito Seguí,  del compositor José Vicente Asensi Seva”, “El Arca de Noe” i “Trips” dues obres del compositor Oscar Navarro González, i “Les noces de llibertat” del compositor, Amando Blanquer Ponsoda

Amb este programa, la Unió Musical L’Aurora de Sella va voler retre homenatge als compositors valencians de les terres del sud, tots ells de la provincia d’Alacant; en primer lloc, al compositor sellardo José Vicente Asensi Seva que de sempre ha sigut molt estimat per esta societat. En segon lloc, al jove compositor novelder Oscar Navarro i finalment al compositor alcoià, Amando Blanquer Ponsoda.

El nombrós públic que omplia la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts va poder gaudir del magnífic concert de la Unió Musical L’Aurora de Sella, i així ho va manifestar amb els seus aplaudiments. Els músics estigueren molt entregats i gaudiren amb estes interpretacions tan especials. Cal destacar que la Directora Territorial de Governació i Justícia, senyora Dª. Mercedes Igualada Portales felicità personalment a la Presidenta de la Unió Musical, Amparo Alemany, així com al regidor d’Hisenda  de l’Ajuntament de Sella, José Pascual Rubio, tant per la selecció de les obres del programa, com per la interpretació i sonoritat de la banda i va demanar que transmeteren al director de la Unió Musical, Miquel Morales, com a tota la plantilla de músics, la seua més sincera felicitació. Així mateix es va interesar pel nombrós grup de persones que acompanyaven a la Banda de Sella, tot i tenim en compte el tamany del poble.

la foto-111La Directiva de la Unió Musical l’Aurora de Sella vol agraïr a les distintes entitats que han fet possible este acte. A la Directora Territorial de Governació i Justícia, senyora Dª. Mercedes Igualada Portales per tot el suport i atenció prestada a la Banda de Sella. Mercedes va ser la que personalment ens va comunicar per telèfon la notícia de l’elecció de la Banda per a la participació en este event. El nostre agraïment també, a la Coordinadora de les Bandes a les Arts per l’assesorament, coordinació de les Bandes participants. Al personal tècnic de producció del Palau de les Arts, que han estat al carrec de la planificació i distribució de les plantilles a l´escenari i relació amb els directors. Al nostre ajuntament, l’Ajuntament de Sella per la seva col.laboració amb l’oferiment d’un autobús per al desplaçament a València.I sobre tot a tots els nostres músics i al director de la Unió Musical l’Aurora de Sella, per la implicació i les hores de treball emprades. I com no, a tots els acompanyants, socis, pares i mares dels músics, membres del Cor, educandos i demés  simpatitzants de la Banda, per a la seva inestimbale col.laboració. Crec que no ens m’oblidem a ningú, en cas contrari, les nostres disculpes.

Moltes gràcies a tots per fer possible este acte.

Unió Musical L’Aurora de Sella

27 de maig de 2013

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Per a veure i escoltar la gravació del concert, al nostre canal YouTube i a  Cabiló Ràdio.

[youtube width=”250″ height=”160″]http://www.youtube.com/watch?v=_VNlnusSl-k[/youtube] [youtube width=”250″ height=”160″]http://www.youtube.com/watch?v=6J52eowgHCo[/youtube]
Juanito Seguí El Arca de Noé
[youtube width=”250″ height=”160″]http://www.youtube.com/watch?v=YOzU7g6GpuI[/youtube] [youtube width=”250″ height=”160″]http://www.youtube.com/watch?v=9tUtsfD2eTU[/youtube]
Trips Les Noces de la Llibertat

 

i també ací.

Per a escoltar la gravació de la totalitat de les bandes participants en el web www.nuestrasbandasdemusica.com

 

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »