21 de juny, Dia Internacional de la Música

21 de juny, Dia Internacional de la Música

Este divendres dia 21 de juny es celebra el Dia Internacional de la Musica, celebració internacional que es realitza el primer dia de l’estiu de l’hemisferi nord.

El seu objectiu és promocionar la música de dues maneres: La primera que els músics aficionats voluntàriament ixquen a tocar al carrer. La segona és amb l’organització d’assajos o concerts gratuïts, en els quals el públic tinga l’oportunitat de presenciar els seus artistes preferits sense importar estil ni origen.

Este event va ser creat en 1987 per Jack Lang, quan era ministre de cultura de França, la seva primera edició va ser el 21 de juny de 1982, a més a més coincideix amb el solstici d’estiu, data que també té relació amb les festivitats paganes de l’antiguitat, en les quals es rendia culte a la naturalesa i les seves transicions.

Enguany, la Unió Musical l’Aurora de Sella, vol sumar-se per primera vegada a esta celebració, que cada vegada va tenint més seguidors al voltant del món, traent l’assaig de la Banda i el Cor a la plaça el proper divendres 21 a les 22h.

Serà un acte xicotet i senzill però convidem a tot aquell que vulga vindre a escoltar-nos mentres es pren un refresquet.

Fem banda, fem poble.

Fotos cedides per Antonio Pérez Órtiz

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »