Audició fi de curs musical

Audició fi de curs musical

El dissabte 6 de juliol per la vesprada els xiquets i xiquetes de l’escola de música van oferir una audició per a celebrar el final de curs.

El xiquets i xiquetes nerviosos i emocionats davant del nombrós públic assistent, ens van fer passar una bona vesprada de música, acompanyats pels seus corresponents mestres que durant el curs escolar han estat ajudant-los i ensenyant-los eixe meravellós llenguatge anomenat, llenguatge musical.

Mestres que de forma quasi desinteressada ensenyen als xiquets música, i el que és més important, amar la música. És molt important este sentiment d’amor per la música que recorda molt a un passatge del famós llibre “el principito” que textualment diu: “Abans de construir un barco, apren a amar el mar”. i que extrapolant-la al món de la música podria quedar de la següent forma: “Abans d’ensenyar les notes musicals, apren a amar la música”. Este hauria de ser el principal objetiu de l’ensenyament de la música. Ensenyar a amar-la i a sentir-la, ja que, una vegada aconseguit este objetiu, la resta ja ve a soles.

Des de la Junta Directiva és va agraïr al públic assistent la seua inestimable presència, és va donar l’enhorabona als xiquets i xiquetes per l’esforç realitzat durant l’any i se’ls va animar a continuar estudiant i aprenent música, per a poder formar part el més aviat possible de la Banda de Sella. És va felicitar als mestres la gran tasca realitzada amb tots ells i finalment es va poder disfrutar de l’audició musical.

Moltes gràcies a tots.

A continuació un recull de fotos del dia de l’audició.

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »