Algo molt important ha de tindre la música quan en els seus múltiples géneres s’encontra presente pràcticament en tots els àmbits de la nostra vida qüotidiana.

La música desenvolupa el sentit psicomotor, infundeix disciplina, desenvolupa l’oído i el sentit del ritme, educa la veu, ensenya història i tradició.

La música influeix en la conducta de l’individu i, algo molt important, la música també ensenya a disfrutar i a enriquir l’oci. Ensenya a divertir-te, siga composant-la, interpretant-la o escoltant-la, i aixó es contribuir a fer-te una persona inteligent, culta i autosuficient.

No gasten els governs una fortuna en campanyes contra l’alcohol i les drogues?. Abans d’invertir grands recursos en campanyes publicitàries, no seria millor promoure  una  formació humanística en la que la cultura en general i la Música en particular tinguera, sense dubte, un paper destacat?.

Des de la Societat Musical l’Aurora de Sella volem contribuïr a la difusió i ensenyament de la música  i per aixó enguany de nou, obrim el termini per a la inscripció en l’escola de música, per a coneixer el llenguaje musical que et permeta aprendre a tocar l’instrument que tu vulgues. Anima’t, serà molt divertit!

Unknown-4

ESCOLA DE MÚSICA

MATRÍCULA OBERTA

Curs 2013-2014  

Horari de matriculació:

  • Dimecres 11 de setembre de 18h a 19h.
  • Dijous 12 de setembre de 18h a 19h.
  • Divendres 13 de setembre de 18h a 20h.

Lloc: Seu social de la banda (Plaça Major nº 10).

 

 

 
Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »