El Cor despedeix l’estiu al Fondó de les Neus

Despedint l’estiu, el Cor de La Unió Musical l’Aurora de Sella viajava a Hondón de las Nieves per a oferir la seva actuació enmarcada en el X Programa d’Intercanvis Musicals 2013, l’objetiu del qual és la promoció musical i foment de la interrelació entre les diferents Societats Musicals de la Comunitat Valenciana integrades en la Federació de Societats Musicals.

Un autobús, gentilesa de l’ajuntament de Sella, ens va traslladar el passat dissabte 21 de setembre al municipi de la comarca del Vinalopó Mitjà, acompanyats pels nostres incondicionals seguidors, simpatitzants i familiars.

L’actuació va tindre lloc a les 19:30 a l’auditori de l’Aula de Cultura de Hondón de las Nieves i el repertori va ser d’alló més variat, barrejant música de distintes tendències, des d’obres tradicionals valencianes i tradicionals del Camerú, passant per la sarsuela, música del medievo,  espiritual negra, música folclòrica espanyola i fins i tot,  una cançò del gran cantautor català, Lluis Llach.

L’actuació del Cor va ser de l’agrado del públic, l’afluència del qual va ser nombrosa, així com també de l’agrado del nostre mestre David Mas Català que ens va felicitar pel treball realitzat al llarg de tot un any i sobre tot, durant l’estiu 2013. Un estiu que podiem calificar de taquicàrdic, per la imparable activitat del Cor.

la foto-204

la foto-205

I és que, encetavem l’estiu el passat 21 de juny amb la celebració del dia Internacional de la Música amb un assaig conjunt amb la Banda, a la Plaça del poble. Continuavem el 21 de juliol, amb l’actuació amb la Rondalla de Sella en un concert dedicat al món de la sarsuela, i posteriorment, el 15 d’agost, amb l’actuació amb LaUnió Musical l’Aurora de Sella i el grup de ball Sedans,en un concert dedicat al món dels musicals.

A les portes de la tardor, el Cor acomiada l’estiu en este concert a l’Hondón de las Nieves, i es pren uns més que merescuts dies de descans per a rependre de nou els seus assajos, després de Festes Majors de Sella.

Dit açò, només cal desitjar un feliç descans i unes bones Festes de la Divina Aurora a tots.

Pots escoltar l’actuació a Cabiló Ràdio.

Author Image
comunicacio
Cambiar idioma »