comunicat de la presidenta i convocatòria assemblea extrarodinària

Hola a t@ts,

Este és l’escrit que vaig presentar el passat 24 de setembre al reste de membres de la Junta Directiva de la Unió Musical l’Aurora de Sella i que he decidit compartir també amb tot aquell que vulga llegir-lo:
La inminent reforma de la Llei de Bases de Règim Local, que entrarà en vigor el proper 1 de gener de 2014, afectarà de ple als Serveis Socials. Amb esta llei aprovada, els llocs de treball dels meus companys de faena i el meu propi corren perill, tant que a hores d’ara, ningú pot dir-nos que pot passar amb nosaltres a partir de l’any que ve. Els retalls arriben també als Serveis Socials i amb ells molta gent se n’anirà al carrer.
Més de 20 anys de treball i unes oposicions aprovadas per a accedir a l’Administració Local ja no són garantia de res.
Esta situació està afectant molt negativament a la meva salut i els signes ja són més que evidents. Estic per tant, en uns dels moments més difícils de la meva vida ( el pijor per a mi, fins al moment) que m’obliguen a replantejar-me les coses un poc per pura supervivència personal.
He esperat a final de setembre per tancar els compromisos que tenia pendents en la banda, (l’ùltim dels quals el de l’intercanvi Musical al Fondó de les Neus), per a comunicar-vos que, molt al meu pesar, he de deixar-vos. Les coses se m’han complicant i continuar amb la Junta Directiva no va a ser possible. No m’encontre amb forces de dur-ho tot avant i les poques que em queden, les tinc que centrar en fer tot el possible, junt als meus companys, per conservar els nostres llocs de treball.
Durant estos pocs mesos que he format part de la Junta només puc reconèixer la gran llavor que va fer l’anterior Junta, així com també el gran treball dels components de l’actual i sobretot el de la societat musical integrada per la banda, el Cor i els seus respectius mestres, així com també els de l’escola de música.
Quan em vaig decidir formar part de la Junta, ho vaig fer per tirar una mà, per ajudar. L’ajuda forma part de la meva vida, m’agrada tant que la meva faena consisteix básicament en ajudar a la gent que passa per situacions difícils. Ara, la vida em juga una mala passada i en estos moments la que necessite ajuda sóc jo.
Esta decisió de deixar la Junta m’ha costat molt prendre-la, i em sap molt de mal, però espere se m’entenga o en el seu defecte, es respete la meva decisió.
Amparo.
Dit açó, només queda convocar la Propera Assemblea Extraordinària.
Convocatòria Assemblea Extraordinària

La Unió Musical L’Aurora de Sella, convoca als seus socis, el diumenge 20 d’octubre, en la seua social, a les 12:00h en primera convocatòria i a les 12:30h en segona convocatòria, a una Assemblea Extraordinària, amb el següent ordre del dia:

  • Dimissió de l’actual Junta Directiva.

Immediatament després de l’Assemblea Extraordinària, s’obrirà el termini per a presentar noves candidatures a la Junta Directiva, que culminarà en una segona Assemblea Extraordinària, convocada per al diumenge 3 de novembre a les 12:00h, en primera convocatòria i a les 12:30h en segona convocatòria, amb el següent ordre del dia:

  • Elecció de la nova Junta Directiva

Una vegada feta efectiva la dimissió, el 20 d’octubre, la Junta Directiva actual, es mantindrà en funcions, fins l’elecció de la nova directiva.

Author Image
comunicacio

2 thoughts on “comunicat de la presidenta i convocatòria assemblea extrarodinària

Comments are closed.

Cambiar idioma »