Suma’t a la UMA

Suma’t a la UMA

#quenoparelamúsica                       #sumatalauma

La crisi sanitària ens ha obligat a parar l’activitat. En conseqüència, la nostra situació s’agreuja cada vegada més per la carència d’ingressos per a poder subsistir. Amb aquesta iniciativa busquem donar perdurabilitat al projecte de la Societat Unió Musical l’Aurora de Sella i que, quan açò passe, estiguem preparats tots (els d’aquesta associació i els que gogeu amb les nostres actuacions) per seguir vivint la música.

Per això vos demanem la vostra ajuda, la qual ens podeu fer arribar de dues maneres: amb contribucions directes (aportacions, fer-vos socis, comprar CD de gravacions nostres) o comprant per anticipat actuacions nostres (xarangues, desfilades, composicions del nostre mestre).

La nostra dilatada experiència avala el compromís d’aquest col•lectiu en pro de la música, la cultura i lesrelacions humanes.

Si vols col·laborar amb nosaltres, i obtenir alguna de les recompenses que hem preparat no ho dubtes, fes click ací i,….:

SUMA’T A LA UMA!!!

 

 

Author Image
webmaster
Cambiar idioma »