Vens a València?

En este cartell  faciliten la informació necessaria per a tota persona interessada en acompanyar a la nostra Banda, La Unió Musical L’Aurora de Sella, al Palau de les Arts a València per a presenciar la seva actuació, el proper 25 de maig a les 19:00 hores, en el marc del II Cicle de les Bandes a les Arts.

T’animes?

comença el II cicle de les Bandes a les Arts

22290001_51_9_0_gra

 

Hui, 20 d’abril, comença en el Palau de les Arts de València, el concert inaugural del II Cicle de Les Bandes a les Arts, contant amb l’actuació de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria.
El diumenge 21 serà el torn de les bandes de la Societat Juventut Musical de Faura i la Unió Musical d’Alaquàs.
Este nou cicle de concerts, en el qual participaran un total de 24 bandes de la Comunitat Valenciana, conclourà el diumenge, 26 de maig, amb l’actuació de la Societat Musical de Geldo i de la Unió Musical Santa Cecilia de Teresa.

La nostra banda, La Unió Musical l’Aurora de Sella actuarà el proper dissabte 25 de maig junt al’Agrupació Musical de Senyera. Esta és la programació.

A continuació adelantem el calendari d’actuacions de les distintes bandes musicals.

(En breu informarem de més detalls per acompanyar a València a la nostra banda, La Unió Musical l’Aurora de Sella)

20 abril 2013 · 19.00 h

Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria
Banda Simfònica Unió Musical de Llíria
Programa

21 abril 2013 · 12.00 h
Societat Joventut Musical de Faura
Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs
Programa

27 abril 2013 · 19.00 h
Agrupació Musical Amor a l’Art de Benlloch
Associació Cultural Amics de la Música d’Alfafar
Programa 

4 mayo 2013 · 19.00 h
Societat Musical La Magdalena de Tibi
Banda de Música Barrio del Cristo Aldaia-Quart de Poblet
Programa

5 mayo 2013 · 12.00 h
Agrupació Musical La Rectoria de Benimeli
Centro Instructivo Musical Tendetes de Valencia
Programa

5 mayo 2013 · 19.00 h
Societat Musical La Primitiva Setabense de Xàtiva
Centro Artístico Musical de Moncada
Programa

11 mayo 2013 · 12.00 h
Sociedad Musical La Paz de Siete Aguas
Sociedad Musical de Calp
Programa

11 mayo 2013 · 19.00 h
Sociedad Musical La Primitiva de Serra
Sociedad Artístico Musical de Castellnovo
Programa 

12 mayo 2013 · 12.00 h
Sociedad Musical La Familiar de Benisanó
Unión Musical Santa Cecilia Castellar-Oliveral
Programa 

12 mayo 2013 · 19.00 h
Banda Simfònica del Centre Instructiu d’Art i Cultura de la Vall d’Uixó
Societat Filharmònica Alteanense d’Altea
Programa  

25 mayo 2013 · 19.00 h
Unió Musical L’Aurora de Sella
Agrupació Musical de Senyera
Programa 

26 mayo 2013 · 12.00 h
Sociedad Musical de Geldo
Unión Musical y Cultural Santa Cecilia de Teresa
Programa

Sella, seu de L’Assemblea Comarcal Ordinària FSMCV “Marina Baixa”

La seu de La Unió Musical l’Aurora de Sella va acollir el passat 10 d’abril L’Assamblea Comarcal Ordinària de la Federació de Societats Musicals  de la Marina Baixa.

Els punts tractas en l’Ordre del dia foren els següents:

  1. Lectura de la darrer Acta i aprovació de la mateixa si és procedent.
  2. Informe federal
  3. Concurs Comarcal d’Intèrprets.
  4. Precs i demandes.

IMG_2332 IMG_2331 IMG_2330

 

Ens agradaria destacar el tercer punt de l’Ordre del dia per a ajudar a la seva difusió i ampliar informació per a tots aquells joves músics i educandos que estiguen interessats en participar.

Ens referim al V CONCURS D’INTERPRETACIÓ DE JOVES MÚSICS DE LA MARINA BAIXA organitzat per a motivar als joves músics i educandos en els seus estudis, fomentar les relacions personals entre els músics de les diferents Societats Musicals de la nostra Comarca i aproximar la Federació als músics i als educandos de les Escoles de Música.

La participació estarà oberta a tots els músics i educandos de les Societats Musicals de la Marina Baixa i de les seue escoles vinculades.

Els participants podran optar per les modalitats que s’indiquen en el punt 3º de les Bases, que podràs encontrar fent click al final d’esta entrada.

Les sol·licituds hauran de fer-se arribar a la Federació Comarcal abans del dia 31 de maig de 2013 de forma presencial pels representants de cada Societat Musical.

La fase final del concurs se celebrarà el 30 de Juny de 2013 a la Casa de la Música de Callosa d’en Sarrià, a partir de la 10 hores.

Per a obtindre més informació, fes click ací V CONCURSO DE INTERPRETACIÓN MARINA BAIXA i descarrega’t les bases.

T’animes?

presentació de la junta a l’ajuntament

Aprofitant el dia de Sant Vicent, la Presidenta de La Banda acudeix hui a l’Ajuntament amb l’objetiu de reunir-se amb l’Alcaldessa per a informar sobre l’elecció de la nova junta directiva elegida el passat 24 de març en Assemblea Extraordinària.

Estos són els punts tractats en la reunió:

  • Logo_Banda63px-Escudo_de_Sella_(Alicante)Presentació i entrega de la carta informant sobre la Junta Directiva.

  • Intercanvi telèfons, d’adreces postals i correus electrònics per a facilitar la comunicació entre les dos entitats.

  • Informació sobre l’elecció de La Banda de Sella per a participar en el Palau de les Arts de Valencia, en el marc del 2º cicle de Les Bandes a les Arts.

  • I voluntat, per part de la Presidenta, d’enteniment i diàleg per a mantindre un bona comunicació a fi d’obtindre col.laboració mútua en benefici de les dos entitats que són  La Banda i el poble en general. L’alcaldessa ha expressat també el seu compromís per a que l’enteniment i diàleg siguen les principals vies de comunicació per a la col.laboració entre les dos entitats.

La Banda de Sella al Palau de les Arts

Estem d’enhorabona!

La nostra banda, la Unió Musical l’Aurora de Sella, ha resultat seleccionada per actuar  en el Palau de les Arts de València.

El 4 d’abril rebiem la fantàstica notícia per part de Dª. Mercedes Igualada PortalesDirectora Territorial de Governació i Justícia, que la Unió Musical L’Aurora de Sella havia estat seleccionada per actuar el 25 de maig a les 19:00 a la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts de València en el marc del 2º Cicle de les Bandes a les Arts.

Les bandes a les Arts és una projecte musical que suposa la materialització d’una vella reivindicació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana FSMCV que, des de la inauguració del Palau dels Arts, ha reclamat un lloc per al col·lectiu de Bandes en este recinte.

Compartim el nostre goig i entusiasme amb tot el poble i demés simpatitzants de la Banda i vos animem a que ens acompanyeu a València el proper dissabte 25 de maig. És una oportunitat única, perquè pensem que és un aconteciment històric per a la nostra Banda i per al poble de Sella.

Seguirem informant, en la mesura que obtinguem més detalls al respecte.

Sala Martín i Soler

Sala Martín i Soler té capacitat per 400 persones. Deu el seu nom al compositor valencià més universal de tots els temps. En ella es programa teatre, dansa i música.

El Palau de les Arts Reina Sofia

El Palau de les Arts Regna Sofia Reina Sofia és el teatre de l’òpera de València i seu de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. És obra de Santiago Calatrava i forma part del complex arquitectònic de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

nova junta directiva

Com tots sabreu, el passat diumenge 24 de març  La Unió Musical L’Aurora va cel·lebrar l’Assemblea Extraordinària, a la que estaven convocats tots els socis de la nostra Banda. En esta assemblea es va elegir la nova junta directiva, de la que només es fa fer públic el nom de la seua Presidenta.

El dia 29 de març, la nova junta ens vam reunir amb l’anterior per a fer el traspàs de funcions i assignar les tasques corresponents a cadascú dels nous membres.

Des de la nova junta directiva, que ara inicia el seu camí, volem fer públic que els nostres esforços es centraran en treballar per la Banda, pels seus músics, pels socis i per extensió, pel poble de Sella. Treballarem també per obrir vies de col.laboració i diàleg en les distintes entitats i institucions municipals, comarcals, provincials i  autonòmiques. I sobretot, en sumar i recuperar músics, i en mantindre la ilusió i l’orgull de pertanyer a la Banda La Unió Musical L’Aurora de Sella, un dels pilars fonamentals del nostre poble.

Entre tots i totes ho farem possible, pel be de la Banda i del poble.

Gràcies a t@ts.

La nova Junta Directiva está formada per les següents persones:

Presidenta: Amparo Alemany

Vice-Presidenta: Laia Mas

Secretari: Vicent Soriano

Tresorer: José Ramon Gutiérrez

Vocals:

Maria Sirvent

José Antonio Blanes

Rafel Soler

Sergi García

Sergi Soler

Pablo García